Kontakt

Lämna en kommentar eller skicka ett mail!

hej@barnboksverket.se

9 reaktion på “Kontakt

 1. Hej, jag målar i akryl, helt ut fantasin som är väldigt rik, en riktig skattkista:) jag drömmer om att illustrera barnböcker, mina vänner säger att det är precis vad jag ska försöka bli. Hur gör man? Hur kommer man i så fall i kontakt med förslag?
  Vänliga hälsningar
  Malin

 2. Hej
  Jag heter Maria och jag tycker om barnböcker.
  Vet ni om det finns program eller kurs som jag kan studera och lär mig att illustra barnböcker?
  Tack
  Med vänlig hälsning
  Maria

 3. Hej!
  Vilket härligt engagemang för människor som drömmer om att ge ut barnböcker! Jag heter Lollo och efter att ha misslyckats med att få ut mina manus på etablerade förlag, startade jag tillsammans med min man hemsidan refus.se. Där hittar man mina barnboksalster i ljudboksformat. (Själva ljudfilerna ligger på soundcloud). Det är alldeles gratis att lyssna, det är bara roligt att känna att de finns tillgängliga för den som tycker om dem. Tanken på att förlag var det som gällde för att känna mig lyckad försvann i och med refus. Hoppas bara att fler ska hitta dem! En uppmuntran till alla med författardrömmar, det finns fler än en väg att uppnå sin dröm!

 4. Hejsan, hur regionalt är sällskapet, och kan man gå med? Jag skriver bland annat historisk fiktion för barn, hittills digitalt (hemsida nedan från 2009); finns i Stockholms stadsmuseums databas samt onspotstory/mobile storytelling. Annars universitetslärare och f d översättare av barnlitteratur.

  • Hej Anna! Ursäkta jättesent svar, vi missade din kommentar. Vi är en liten grupp som bor i Malmö och träffas här då och då. Om du är i krokarna är du välkommen på barnboksfika!
   /Marta

 5. Hej, är detta sällskap regionalt? Kan man gå med? Jag skriver historisk fiktion för barn, ännu i digital form, flitigt använd av skolor (i Stockholm). Julkalendern 2016 använde liknande koncept (mitt alster från 2009). Jag är annars universitetslektor, barnlitteratur och f d översättare av barnlitteratur. /Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *